Kosten

Percipi ben ik begonnen vanuit mijn persoonlijke passie voor zelfontwikkeling en persoonlijke groei en mijn wens om bij te dragen aan het geluk van anderen. Om dit mogelijk te maken en langdurige betrokkenheid mogelijk te maken zijn de kosten voor deelname aan de gemeenschap zo laag mogelijk gehouden. Daarom werken we met vrijwilligers, die de groepen begeleiden. Zo wordt deelname voor veel meer mensen mogelijk en hoop ik dat je wordt gestimuleerd ook langer verbonden te blijven om anderen te helpen. Andere activiteiten zijn bedoeld voor levensonderhoud van mij en andere coaches en begeleiders, en daarom worden deze tegen schappelijke, maar ook marktconforme tarieven aangeboden.

Gemeenschap

De basis vormt de gemeenschap. Buiten de schoolvakanties komen we bij elkaar, tijdens 40 weken in het jaar. De kosten voor deelname aan de gemeenschap bedragen € 24,- per maand (oftewel € 6,- per uur, inclusief BTW).

Coaching

De kosten voor een individuele coaching sessie van een uur bedragen € 95,-, de intake duurt anderhalf uur en kost € 135,-, beide inclusief BTW.

Retraiteweekenden

De retraiteweekenden worden op een externe locatie georganiseerd, waardoor de kosten hiervoor hoger zijn. Een tweedaagse kost € 650,- per persoon (all-inclusive, met overnachting op een eenpersoons kamer, eten en drinken, uitgezonderd na het diner), een driedaagse kost € 950,- (all-inclusive, met twee overnachtingen op een eenpersoonskamer, eten en drinken, uitgezonderd na het diner). Dit is inclusief BTW en twee terugkomavonden, waar je met elkaar ervaringen uitwisselt en nogmaals stilstaat bij je eigen ontwikkeling sinds het weekend.

Scroll naar boven