Percipi - Zien en gezien worden.

Ik weet niet wat ik wil met mijn leven.

Waarom is het zo moeilijk om zin te vinden in jouw leven?

Je kent het vast wel, het Ikkigai model dat je vertelt dat jouw zin bestaat ui de combinatie van passie, missie, roeping en professie. Maar dan, ik weet wat ik leuk vind en ik weet wat ik kan, waarom doe ik het dan niet? Ik weet niet wat ik wil…

We houden onszelf vaker niet dan wel gevangen in een gevangenis van gedachten, die ons weerhouden om richting te kiezen. En als je gedachten dan alle kanten op gaan, besluit je hoofd: ik weet het niet.

In verbinding komen met jezelf, ordenen en beoordelen van de goede en minder goede dingen van jezelf en hierin eerlijk zijn, dat is hoe je zin vindt in je eigen leven. En ga dat doen! 

Weten hoe jij dit voor elkaar krijgt?

Kun jij uitvinden wat je echt wilt aan de hand van deze vragen?

"Door mijn leven steeds weer in een nieuw perspectief te plaatsen ben ik veerkrachtiger, energieker en besluitvaardiger. Ik neem het heft in handen en ga ervoor. Dat ik dit nu kan had ik nooit durven dromen. Ik wil jou helpen om ook een positief perspectief op je leven te krijgen."
Morris Oosterling
Oprichter Percipi

Neem contact met mij op via morris@percipi.nl of 06-45486116.