Help jij mij deze droom realiseren?

In de eerste gesprekken die ik nu heb gehad merk ik dat Percipi resoneert bij mensen. Ze herkennen iets hiervan in zichzelf en worden enthousiast. Mijn droom is om een grote gemeenschap bij elkaar te brengen: voor iedereen een bereisbare groep. Daar kan ik natuurlijk heel veel hulp bij gebruiken. Welke hulp kun jij bieden?

Groepen begeleiden

Ben je enthousiast en denk je dat jij de competenties hebt om (vooralsnog als vrijwilliger) groepen te begeleiden? Dan ben ik op zoek naar jou. Op dit moment ben ik zelf actief een groep aan het opzetten in Drunen. In andere steden en dorpen zijn nog geen groepen actief en daar wil ik graag zo snel mogelijk verandering in brengen!

Doorontwikkelen van de tools

In de loop van jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met een groot aantal tools. Tegelijk hangt veel daarmee ook af van mij, van maar een persoon. Ik kom graag in contact met jou als je vanuit andere ervaringen of expertise het repertoire wilt helpen uitbreiden. Misschien wel in combinatie met coaching, begeleiding van groepen en/of leiden van retraites?

Bekendheid creëren

Op dit moment ben ik zelf verantwoordelijk voor de bekendheid. Ik doe dit via familie, vrienden, kennissen en mijn eigen social media, maar ik ben daarin geen held. Ik probeer zo veel mogelijk, maar of ik hierin effectief ben, dat weet ik eigenlijk niet zo goed. Heb jij expertise en wil je die met me delen? Of heb je tijd en/of mogelijkheden om Percipi bekendheid te geven bij een breed publiek van potentieel geïnteresseerden?

Financiële bijdrage

De opstart en doorontwikkeling van Percipi kost geld, maar vooral veel tijd. Jouw financiële bijdrage helpt me om meer tijd te kunnen besteden aan het bouwen aan Percipi.

Scroll naar boven